Geruisloze communicatie 1-daagse - Schakel om

Geruisloze communicatie 1-daagse

geruisloze comminicatie 1-daagse training

Als studentendecaan van de Hogeschool Rotterdam spreek ik veel (techniek-) studenten met autisme en de training Geruisloze Communicatie heeft me extra handvatten gegeven om mijn gesprekken effectiever te maken. Het is bijzonder wat ik in 1 dag al heb geleerd... en het smaakt zeker naar meer! (S.I. Huijbregts)

Deze training heeft mij tools gegeven voor mijn dagelijkse onderwijspraktijk. Ik kan meten aan de slag. Daarnaast heb ik nieuw zelf inzicht verworven. Ik heb vandaag de theorie aan de lijve ondervonden. (Natalie van der Wijk-Spoelstra, intern begeleider)

Een zeer leerzame trainingsdag met veel inzichten op het gebied van communicatie. Op een duidelijke en rustige manier gebracht. En maakt me nieuwsgierig naar meer. Ik zal hier zeker in mijn werk en prive gebruik van maken. (Carla Wierda, psych. verpleegkundige)

Een inspirerende dag met een trainer die zeer deskundig is rondom gespreksvoering bij mensen met autisme op een dusdanige manier toepasbaar is voor gespreksvoering in het algemeen. (Jos Derksen, coach leerkrachten Primair onderwijs)

Laagdrempelige training met een goede verhouding tussen theorie en praktische oefening. Een 'must" voor docenten in het MBO (D.M. docent MBO)

Veel inzicht en praktische tips voor communicatie met mensen met autisme (K.K., docent MBO)

Reacties van deelnemers

Heb je in prive- of werkomgeving te maken met mensen met autisme en vind jij de communicatie met mensen met autisme soms lastig?

Kom dan naar de 1-daagse training “geruisloze communicatie”.

In deze training wordt het model van de logische niveaus van Dilts (NLP) besproken om je gesprekken te ontdoen van ruis. Door gebruik te maken van deze techniek haal je ook de ruis weg bij de persoon met autisme en help je hem/haar makkelijker woorden te vinden voor wat hij/zij voelt, denkt en ervaart.

Kader je gesprekken en maak ze doelgericht, zo kom jij sneller tot de kern. De ander voelt zich gehoord en gesteund. Jij krijgt sneller zicht op wat er speelt. Met doelgerichte gesprekken krijg jij snel inzicht, levert jou tijdwinst op en de beide partijen behouden energie om aan de oplossing te werken.

Schrijf je in voor 1-daagse training “Geruisloze communicatie”

Datum:      de training wordt meerdere keren aangeboden in studiejaar 2019-2020

  1. vrijdag 1 november 2019
  2. vrijdag 14 februari 2020
  3. vrijdag 05 juni 2020

Locatie:       omgeving Den Haag, Leiden of Leidschendam; informatie volgt

Prijs:           € 395,00 (excl. BTW)

Deze training is ook mogelijk als In-Company training. Neem hiervoor contact op.

[maxbutton id=”3″]

 

 

Agenda Trainingen

 

 

Comments are closed