Danilo - Schakel om

Danilo

Jacqueline heeft me tijdens mijn eerste jaar op een opleiding informatica gecoacht; ik kan met zekerheid zeggen dat ik deze opleiding zonder haar coaching niet had kunnen halen. Ik heb erg veel moeite met plannen, overzicht houden en een goede manier van leren vinden; Jacqueline heeft me met al deze dingen geholpen, en me tevens aangezet om veel te reflecteren op mezelf en mijn leerwijze en mijn houding richting school op een positieve manier te ontwikkelen.

Ze stelt moeilijke vragen en kan zoals anderen ook noemen soms irritant zijn, maar ik begrijp best waarom ze dit doet; zonder deze lastige, irritante vragen was ik nog steeds druk bezig met alleen maar boos zijn op school. Meer dan tevreden over de coaching!

Danilo

Jacqueline

De trainingen worden gegeven door Jacqueline van Laar. Zij is jaren werkzaam geweest als docent/mentor en als coördinator studeren met een functiebeperking aan de Hogeschool Leiden. Ze begeleidt startende werknemers met autisme. Zij adviseert managers en HRM medewerkers waar op te letten bij autisme op de werkvloer.