Anita di Summa - Schakel om

Anita di Summa

Van speciaal onderwijs naar HBO was een te grote stap voor onze zoon met ASS. Na een dramatisch eerste jaar met uitgesteld studie-advies hebben wij hulptroepen ingeschakeld om hem te begeleiden en coachen. Mede dankzij de betrokken en doelgerichte aanpak van Jacqueline heeft onze zoon zijn Propedeuse nu in the pocket.
Het allerbelangrijkste vinden wij echter dat hij mede dankzij haar het geloof in zichzelf weer terug heeft en zijn zelfvertrouwen enorm is gegroeid. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat de komende studiejaren, met de ambulante begeleiding van Jacqueline, net zo goed gaan. En onze forenisch rechercheur in spee een goede toekomst tegemoet gaat. Dank je wel Jacueline, Jij maakt het verschil!
Villa Abel en Jacqueline van Schakel-om, bedankt!!!

Anita di Summa

Jacqueline

De trainingen worden gegeven door Jacqueline van Laar. Zij is jaren werkzaam geweest als docent/mentor en als coördinator studeren met een functiebeperking aan de Hogeschool Leiden. Ze begeleidt startende werknemers met autisme. Zij adviseert managers en HRM medewerkers waar op te letten bij autisme op de werkvloer.